Café Exits generalforsamling holdes online

Café Exits generalforsamling holdes online

Café Exits generalforsamling, der holdes torsdag den 16. april 2020 kl. 18.00-19.30, bliver holdt online. Det sker som følge af myndighedernes vejledning om at undgå møder og arrangementer med mere end 10 deltagere for at mindske spredningen af corona-smitte.

Generalforsamlingen holdes på platformen Zoom. Hvis man ikke i forvejen har app’en på sin computer eller mobiltelefon, anbefaler vi, at man downloader den. Den kan hentes gratis fra denne hjemmeside.

Forud for generalforsamlingen bliver der her på hjemmesiden offentliggjort yderligere information om, hvordan man kan deltage i generalforsamlingen. Beretning og årsregnskab vil ligeledes være tilgængeligt på hjemmesiden forud for generalforsamlingen.

Du kan hente den endelige dagsorden her.

 

Café Exit åbner 20. april forsigtigt op igen

Café Exit åbner fra mandag den 20. april forsigtigt op i afdelingen i København. Det betyder, at ca. halvdelen af medarbejderne vil kunne møde ind i vores lokaler i Saxogade, og at vi efter forudgående telefonisk aftale vil kunne invitere brugere til 1:1 møder. Vi overholder fortsat anbefalingerne om at holde afstand og har fokus på hygiejnen.

Vi vil i den kommende tid tilpasse os i takt med resten af samfundet og de politiske udmeldinger, herunder vil vi se på mulighederne for også at åbne forsigtigt op i Aarhus og Odense.

 

Fangekoret indspiller sang om frihed: Coronatiden minder om tiden bag tremmer

De løsladte medlemmer af Fangekoret har i disse dage indsunget en sang om frihed. De har alle afsonet deres domme, men denne coronatid fremkalder minder om tiden bag tremmer. 

Hverken de indsatte eller korets løsladte sangere kan i denne tid mødes og synge i kor. De medvirkende i sangen har derfor også indspillet en ad gangen i en have, hvor ingen kommer tæt på hinanden.

• Du kan se og høre sangen her på YouTube.

 

Café Exit

*|LIST:EMAIL|*