Café Exit åbner igen for alle aktiviteter

Café Exit åbner igen for alle aktiviteter

Fra mandag den 8. juni ændres forsamlingsforbuddet, så det er tilladt at mødes op til 50 mennesker samme sted. Derfor åbner Café Exit i den kommende tid igen for alle faste aktiviteter – selvfølgelig med forbehold for, at der fortsat skal sikres god hygiejne og holdes afstand. Vi overvejer, hvordan vi kan genoptage vores kultureftermiddage. Der holdes dog ingen kultureftermiddage i juli pga. sommerferien.

I København er man fra den 8. juni velkommen i caféen i de normale åbningstider og til vores faste aktiviteter. Vi planlægger at holde kultureftermiddag i København torsdag den 25. juni. Vi undersøger pt., hvordan vi kan opfylde kravet om, at der højst må deltage 50 personer. Der kommer yderligere information på hjemmesiden i løbet af måneden.

I Odense åbnes for den faste aktiviteter mandag den 15. juni. Der holdes kultureftermiddag i Odense igen den 5. august.

I Aarhus kan man mødes efter aftale med socialkoordinatoren. Der holdes kultureftermiddag i Aarhus igen mandag den 10. august.

Indtil videre ligger vores aktiviteter i fængslerne stille. Her er vi afhængige af, hvordan Kriminalforsorgen planlægger genåbningen for besøg i fængslerne.

 

Kreativ hilsen til indsatte kvinder

56 indsatte kvinder i Vestre og Jyderup Fængsel har midt i den ekstra belastende Covid19-tid modtaget en gave fra Café Exits Kvindeklub.

Gensynsglæden var stor, da 10 frivillige fra Kvindeklubben (billedet) i slutningen af maj samledes for første gang, siden alt blev lukket ned. Anledningen var, at Vestre Fængsel og Jyderup Fængsel har givet grønt lys for, at de indsatte kvinder må få en pakke hver. Som en lille hilsen, nu hvor de ikke har haft mulighed for at deltage i de kreative aktiviteter, som Kvindeklubben ellers har tilbudt inde i fængslerne.

Gaverne skal kunne tjekkes af betjente i fængslerne, så der pakkes plastikposer på samlebånd. Hver pose indeholder en pose med perler o.l. til at lave armbånd, 10 mandalaer og nogle tusser til at male dem med, en lille pose med chokolade og et håndskrevet kort.
Inde i fængslet står de i 48 timer, inden kvinderne modtager gaven.

• Læs mere på hjemmesiden og Facebook.

 

Café Exit søger socialkoordinator til Odense – ansøgningsfristen er forlænget til 11. juni

Brænder du for socialt arbejde? Er du socialrådgiver eller lignende? Kan du støtte brugere og frivillige i deres vej i livet og engagement i organisationen. Har du kompetencerne til at styrke og udvikle de eksisterende aktiviteter og er du stærk i at skabe gode samarbejdsmuligheder? Så bør du søge stillingen som socialkoordinator i Café Exit Odense.

Socialkoordinatorens opgaver er at understøtte det eksisterende arbejde ved at koordinere og styrke de frivilliges arbejde og styrke relationerne til samarbejdspartnere. Du kommer til at fungere som spillende socialkoordinator, ved at du selv er deltagende i aktiviteter og forløb. Arbejdsopgaverne er mangefacetterede med udgangspunkt i at skabe en tryg, nærværende fællesskabskultur for brugerne, de frivillige og samarbejdspartnere.

• Du finder stillingsopslaget her.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*