Nyhedsbrevet har fået nyt udseende

Nyhedsbrevet har fået nyt udseende

Café Exits nyhedsbrev har – som du nok allerede har bemærket – fået nyt udseende. Det sker som en forsmag på, hvordan det kommer til at se ud, når foreningens hjemmesiden snart får nyt design. Processen er blevet forsinket, fordi det har taget længere tid end forventet at få alle aftaler på plads med Nets. Disse aftaler er forudsætningen for, at vi kan gøre det nemmere at indbetale gavebidrag og medlemskontingent via den nye hjemmeside, så derfor er vi nødt til at vente på, at alle aftaler kommer på plads. Vi håber, at det sker inden længe.

 

Vi har brug for flere bidragydere

I de seneste uger har mange indbetalt gavebidrag på 200 kroner (eller mere) til Café Exit. Det er vi meget taknemmelige for, da vi minimum har brug for, at mindst 100 personer indbetaler gaver på mindst 200 kroner for at kunne bevare godkendelsen efter ligningslovens § 8a. Denne godkendelse betyder, at gavebidrag kan trækkes fra på selvangivelsen i henhold til ligningslovens bestemmelser. Samtidig gavner det foreningens økonomi, da vi som følge af § 8a-godkendelse opnår en række fordele som har en økonomisk værdi af mere end 100.000 kroner. Derfor har gavebidragene meget stor betydning for Café Exit. I skrivende stund har vi brug for, at yderligere 18 personer indbetaler en gave på mindst 200 kroner. Du kan her læse mere om, hvordan du gør.

 

Café Exit får satspuljemidler de næste fire år

På den satspuljeaftale, der blev indgået den 4. november, er der afsat 10,5 mio. kroner til Café Exit i de næste fire år. Pengene er fordelt med 1,5 mio. kroner i 2017 og 3 mio. kroner årligt i 2018-2020. Pengene gives som driftstilskud til foreningens arbejde. Café Exit har gennem flere år arbejdet for at få et fast offentligt tilskud til arbejdet med at støtte indsatte og tidligere indsatte, som ønsker at leve uden kriminalitet. Derfor er det en meget stor glæde, at vi via satspuljeaftalen har fået en fireårig bevilling til at fortsætte indsatsen i de kommende år.

 

KØBENHAVN

Foredrag om Thule ved kultureftermiddagen den 24. november

Ved kultureftermiddagen torsdag den 24. november fortæller korshærspræst Jørgen Ingberg Henriksen om sin tid i Thule. Hans foredrag begynder kl. 17. Kultureftermiddagen holdes i Apostelkirkens menighedssal, Saxogade 13 (over gården). Den begynder kl. 16.30 og slutter kl. 19.30.

 

Mandagsklub og onsdagsklub hver uge – og kvindeklub den 8. december

Der er åbent i Café Exit, Saxogade 5, hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11-15. Tjek på Facebook-siden, om der er noget særligt på programmet.
Der er mandagsklub hver mandag, kl. 16-19, i Café Exit, Saxogade 5. Desuden er der som regel onsdagsklub samme sted hver onsdag kl. 16-21 – ring evt. i forvejen til Johnny, da klubben nogle gange bliver aflyst. Han har tlf. 21 15 90 92.
Desuden er der kvindeklub (kun for kvinder) torsdag den 8. december, kl. 17-20. Kvindeklubben holdes i Apostelkirkens menighedssal, Saxogade 13 (over gården), 1662 København V.

 

ODENSE

Kultureftermiddag den 7. december

Næste kultureftermiddag i Odense holdes onsdag den 7. december, kl. 16.30-19.00 i Sct. Hans Kirkes menighedslokaler, Sct. Hans Plads 1, Odense.
Herudover er der åbent hver mandag og torsdag kl. 12-16 i Café Exit, Nørregade 37.

 

AARHUS

Kultureftermiddag den 12. december

Næste kultureftermiddag i Aarhus holdes mandag den 12. december, kl. 16.30-19.30 i Vor Frue Kirkes menighedslokaler, Vestergade 21.
Hent plakat om kultureftermiddage i Aarhus

 

Madklub den 23. november

Næste madklub i Café Exit Aarhus holdes onsdag den 23. november. Man mødes i caféen, Vestergade 43, kl. 16.30, hvor man handler ind, laver mad og spiser sammen. Madklubben slutter kl. 20.30. I december er der madklub onsdag den 21. december.

 

AALBORG

Kultureftermiddag den 22. november i Kirkens Korshærs Hus

Tirsdag den 22. november holder Café Exit kultureftermiddag i Kirkens Korshærs Hus, Søndergade 14, 9000 Aalborg, kl. 16.30-19.30. Lokalerne ligger tæt ved gågaden (Algade) og omkring 800 meter fra Aalborg Banegård. I december holdes kultureftermiddagen allerede mandag den 12. december.
Hent plakat

Café Exit

*|LIST:EMAIL|*