Glædelig jul

Glædelig jul

Café Exit holder lukket mellem jul og nytår

Café Exits afdelinger holder lukket mellem jul og nytår, og der er begrænsede aktiviteter i ugen før jul. (Se nedenfor.) Første åbningsdag i det nye år er mandag den 2. januar 2023.

København
Sidste madklub før jul holdes torsdag den 22. december. Første madklub efter nytår holdes torsdag den 5. januar.

Odense
Kultureftermiddagen holdes allerede onsdag den 21. december.

Aarhus
Første madklub efter nytår holdes tirsdag den 10. januar 2023.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!


Julekultureftermiddag med overraskelse

Der ventede deltagerne i Café Exit kultureftermiddag i København en stor overraskelse. Som en ekstra julegave kom sangeren Wafande forbi og gav en halv times koncert i Apostelkirken. Han fik hurtigt lokket publikum op at danse foran og mellem kirkebænkene – og der blev filmet med mobiler og klappet, og bagefter stod folk i kø for at få taget selfies sammen med den populære sanger.

 


Om Café Exit

Café Exit er en forening, der arbejder for at støtte indsatte og tidligere indsatte til at leve som aktive mennesker uden kriminalitet. Det gør vi gennem en række tilbud, der bl.a. omfatter kultureftermiddage, gældsrådgivning, mentorforløb, rådgivning om job og uddannelse, bisidderfunktion, samtaler med frivillige terapeuter, workshops og meget mere.

Café Exit har afdelinger i København, Odense og Aarhus. Ud over de faste medarbejdere er der tilknyttet omkring 130 frivillige, som hjælper med en række aktiviteter i og uden for fængslerne.

Du kan læse mere om vores arbejde på CafeExit.dk – og på Facebook kan du løbende følge med i, hvad der sker i vores afdelinger i København, Odense og Aarhus.

Du kan støtte Café Exits arbejde ved at blive medlem eller ved at sende et gavebidrag.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*