Fangekoret begejstrerede på Himmelske Dage

Fangekoret begejstrerede på Himmelske Dage

Det var gråvejr, men begejstringen fejlede ikke noget, da Fangekoret gav koncert torsdag eftermiddag på Himmelske Dage under ledelse af Louise Adrian, der startede koret for 25 år siden.

Koret gjorde indtryk med deres autentiske sange om livet bag tremmer og de udfordringer, der venter efter løsladelsen. Koret medvirkede også ved åbningsceremonien tidligere på eftermiddagen.

Se flere billeder på Facebook.

 

Café Exit får ny leder

Det er med stor glæde og stolthed, at bestyrelsen for Café Exit kan meddele, at organisationens nye chef bliver Peter Dexters. Peter bor på Østerbro er 46 år, cand.scient.pol. og Master i Ledelse og innovation – og er allerede et velkendt navn blandt folk, der arbejder med indsatte. Han har nemlig i en årrække arbejdet som projektleder i Direktoratet for Kriminalforsorgen, hvor han blandt andet har været med til at udvikle uddannelsesmiljøer i fængslerne. Siden 2018 har han været selvstændig konsulent. Fællesskab og inddragelse er nøgleord for Peter Dexters, som uden tvivl vil komme til at præge Café Exits arbejde fremover.

Peter tiltræder stillingen som organisationschef den 1. august. Der vil være en reception i anledning af hans ansættelse torsdag den 15. august kl. 15-17 i Menighedshuset, Valdemarsgade 27, 1665 København V.

 

Næste kultureftermiddag i Aarhus holdes den 17. juni

På grund af praktiske omstændigheder ændres tid og sted for næste kultureftermiddag i Aarhus. Den er flyttet til mandag den 17. juni 2019 kl. 16.30-19.30. Den holdes i Langenæskirken, Langenæs Allé 61, 8000 Aarhus C.

 

Afskedsreception for Ole Bjørn Andersen den 24. juni

Mandag den 24. juni kl. 15-17 holdes afskedsreception for organisationschef Ole Bjørn Andersen, som desværre har valgt at stoppe efter fem et halvt år som leder af Café Exit. Afskedsreceptionen holdes i Menighedshuset, Valdemarsgade 27, 1665 København V.

 

Café Exit i Aarhus holdt åbent hus under Vestergadefesten

Sangeren og musikeren Esben Just sørgede med sin glade, swingende musik for et festligt bidrag til årets Vestergadefest i Aarhus, da han optrådte foran Café Exits lokaler i nummer 43.

Café Exit holdt åbent hus, bøde på kaffe og inviterede folk til en snak om foreningens arbejde med at hjælpe og støtte indsatte til at finde en plads i samfundet efter løsladelsen.

Se flere billeder på Facebook.

 

Økonomi- og gældsrådgivningen holder lukket i juli

Café Exits økonomi- og gældsrådgivning holder ferielukket i hele juli måned. Alle tider i juni er desværre allerede booket. Økonomi- og gældsrådgivningen har åbent hver anden mandag eftermiddag (ulige uger) kl. 16-18. Der er opstart efter sommerferien mandag den 12. august.

 

Vi søger frivillige til økonomi- og gældsrådgivning i København fra medio august

Café Exit søger to engagerede frivillige til vores tilbud om økonomi- og gældsrådgivning på Vesterbro på mandage i ulige uger kl. 16-18. Stillingerne er til besættelse fra midt august og vil i nævnte tidsrum være til rådighed for at tilbyde rådgivning til tidligere indsatte. Der er behov for at afsætte ca. 2 timer efterfølgende til sagsarbejde – enten i vores lokaler eller hjemme på egen computer.

Læs mere her

 

Sommeren i Café Exit: Madklubber, men ingen kultureftermiddage i juli

Sommerferien sætter også sit præg på Café Exits aktiviteter i de kommende uger, som det fremgår af oversigten nedenfor.

København: Madklub hver mandag, men ingen kultureftermiddag i juli.

Odense: Lukket i uge 27 og 28 – dvs. den 1.-14. juli 2019. Der er ingen kultureftermiddag i juli, men der er madklub den 18. juli.

Aarhus: Lukket i hele juli måned.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*