Der er plads til 40 deltagere ved kultureftermiddagen i København på torsdag

Der er plads til 40 deltagere ved kultureftermiddagen i København på torsdag

Den 26. november holder vi igen kultureftermiddag i Apostelkirken i København. Vi er virkelig glade for at kunne have 40 deltagere i lokalerne. Vi vil prioritere, at folk kan komme fra fængslerne og pensionerne. Hvis du ønsker at deltage og har en anden relation til Café Exit eller kultureftermiddagen (fx pårørende eller frivillig), vil vi derfor opfordre til, at du kontakter Johnny Viktor Pedersen eller Louise Adrian i Café Exit, og hører om der er plads til flere.

Husk mundbind: Vi kan kun være så mange til kultureftermiddagen, fordi vi sikrer, at alle overholder corona-restriktionerne. Udover afspritning og afstand betyder det, at man skal bære mundbind, når man ikke sidder ned. For at undgå trængsel vil maden blive serveret af frivillige og medarbejdere fra Café Exit.

Vi håber, at alle bidrager til, at eftermiddagen bliver en succes på alle måder, ikke mindst fordi det også bliver en slags generalprøve på vores julearrangement i december.

 

10-års jubilæum i Café Exits kvindeklubber

Den 3. november havde Café Exits kvindeklubber 10-års fødselsdag. Det begyndte i sin tid med, at frivillige fra Café Exit sammen med fængselspræst Susanne Christiansen lavede kreative aktiviteter med indsatte kvinder i Vestre Fængsel. Siden har aktiviteterne bredt sig, så der nu også er kvindeklubber i Horserød og Jyderup Fængsler. Desværre har vi pga. corona-situationen været nødt til at udskyde fejringen af jubilæet til 2021.

I 2019 var der 244 deltagere til disse kreative workshops, som har givet indsatte kvinder et værdsat ”pust udefra” som et afbræk fra fængslets daglige trummerum.

 

Fra januar 2021 ændres tidspunktet for kultureftermiddagen i Odense

Fra januar 2021 kommer kultureftermiddagen i Odense til at foregå den sidste onsdag i hver måned, fremfor den første onsdag, som det er lige nu. Det skyldes, at det har været nødvendigt for kirken at rykke rundt på nogle af aktiviteterne i Menighedshuset. I praksis betyder det, at vi har kultureftermiddag den 2. december 2020 og så igen den 27. januar 2021.

 

Ny EP: Poesi bag tremmer

En af Café Exits ex-indsatte, Michael Fuhlendorff, som skriver tekster, tegner og holder foredrag, har lige udgivet en EP med stærke tekster bl.a. om stoffer og livet i fængsel. Den hedder ”Poesi bag tremmer”. Den er ude på alle streamingtjenester.

 

Du kan støtte Café Exits arbejde ved at blive medlem eller med et gavebidrag.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*