Café Exits generalforsamling den 26. april holdes online

Café Exits generalforsamling den 26. april holdes online

Der indkaldes i henhold til foreningens vedtægter til ordinær generalforsamling i foreningen Café Exit mandag den 26. april 2020 kl. 18.00-19.30.

Generalforsamlingen holdes online, da det pga. forsamlingsloftet ikke er tilladt at mødes mere end 10 personer indendørs. Generalforsamlingen holdes på platformen Zoom. Den kan downloades gratis til computer eller mobiltelefon fra denne hjemmeside.

Forud for generalforsamlingen offentliggøres der her på hjemmesiden et link, som man skal benytte for at deltage i generalforsamlingen.

Du kan hente den endelige dagsorden her.

 

Retshjælp hver tirsdag eftermiddag i Aarhus

Hver tirsdag kan indsatte og tidligere indsatte få retshjælp i Café Exit Aarhus, kl. 14-17, i vores café, Vestergade 43, i centrum af Aarhus. Her kan du få en samtale med advokat Jane Rasmussen, der har mange års erfaring med retshjælp og juridiske problemer. Vi tilbyder ikke retshjælp i forhold til straffesager eller sager vedr. afsoning.

 

Tjek hjemmesiden for at se tidspunkter

Corona-restriktionerne er blevet lempet. Det er dog endnu uklart, hvad det konkret kommer til at betyde for kultureftermiddage og andre aktiviteter i resten af måneden. Hold derfor øje med kalenderen på hjemmesiden, som løbende opdateres.

 


Du kan støtte Café Exits arbejde ved at blive medlem eller ved at sende et gavebidrag.

 

Café Exit

*|LIST:EMAIL|*