Café Exit har brug for en gave på mindst 200 kroner!

Café Exit har brug for en gave på mindst 200 kroner!

Vi vil også i år være taknemmelige for en gave på 200 kroner.

For at opretholde vores §8a godkendelse skal vi hvert år have minimum 100 personer, der giver 200 kroner i gave. På nuværende tidspunkt har vi modtaget gavebidrag fra 70 personer, så vi mangler 30 for at være i mål. Gaver til Café Exit kan trækkes fra på selvangivelsen efter de gældende regler. Du kan sende et bidrag via dette link.

Det andet krav, vi skal opfylde for at bevare §8a-godkendelsen, er, at vi skal have mindst 300 medlemmer, og det er opfyldt.

 

Begrænset plads ved kultureftermiddagen i København den 24. september

Det er svært at navigere i disse coronatider med forsamlingsforbud og restriktioner, som rammer alle arrangementer. Det rammer desværre også kultureftermiddagen i København den 24. september, som er underlagt forsamlingsforbuddet på 50 personer.

Vi ved godt, at alle særligt i denne tid har brug for at mærke fællesskabet, men vi følger naturligvis de gældende retningslinjer.

Vi vælger derfor at prioritere de nuværende indsatte og deres pårørende til at komme og derfor kan vi desværre blive nødsaget til at afvise nogle af vores andre gæster, hvis der skulle dukke for mange op.

 

Kulturnatten i København er aflyst i år

På grund af corona-situationen er Kulturnatten i København aflyst i år. Det gælder også den planlagte koncert med Fangekoret i Apostelkirken.


Kommende begivenheder


    Café Exit

    *|LIST:EMAIL|*