Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Er du Café Exits nye socialkoordinator?

Café Exit søger en socialkoordinator til arbejdet med at hjælpe (ex-)indsatte til en ny start.

Som kirkelig social NGO arbejder Café Exit med en helhedsorienteret indsats for at hjælpe indsatte i gang, når de løslades. Gennem vores ca. 130 engagerede frivillige tilbyder vi blandt andet økonomi- og gældsrådgivning, mentorhjælp, terapiforløb samt netværksrådslagning. Hertil kommer, at vi gennem sociale arrangementer, workshops og foredrag motiverer til opbyggelse af nye netværk og et liv uden kriminalitet. Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Odense.

Socialkoordinatorens opgaver er at understøtte de frivilliges arbejde med økonomi- og gældsrådgivning, at understøtte organisationens dokumentationsindsats samt selv at rådgive
(ex-)indsatte på socialområdet. Sammen med kollegerne skal du rekruttere, vejlede og planlægge de frivilliges arbejde, herunder deltagelse i netværksskabende aktiviteter.

Det er derfor vigtigt, at du kombinerer en socialrådgiverprofil med erfaring inden for økonomi- og gældsrådgivning, og at du er i stand til at strukturere de frivilliges arbejde. Vores afdeling i København bliver din arbejdsplads, hvor brugere og frivillige mødes med åbne døre. Dette giver et dynamisk og til tider hektisk miljø, som du skal trives med. Cirka en gang om ugen vil der være møder i fængslerne, hvor det er helt afgørende, at du er med til at udvikle vores gode samarbejde med Kriminalforsorgen.

Café Exit er en kirkelig social organisation. Vi stiller ikke krav til religion, men til respekten for medmennesker, hvad enten det er brugere, frivillige, kolleger eller andre. Det er en arbejdsplads, hvor du gør en forskel og hvor du bliver en del et engageret fællesskab.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Det må forventes, at noget af arbejdet falder uden for normal arbejdstid, og der forventes og gives stor fleksibilitet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til organisationschef Peter Dexters 21389192.

Du kan også selv finde oplysninger på vores hjemmeside: www.cafeexit.dk

Send venligst din ansøgning og cv til ped@cafeexit.dk senest onsdag den 13. november kl. 12:00. Vi forventer at afholde samtaler mellem den 19. og den 22. november. Ansættelse er snarest muligt.