Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Indsatte fra flere fængsler medvirkede ved Café Exit-gudstjeneste i Apostelkirken

Indsatte fra flere fængsler medvirkede ved gudstjenesten i Apostelkirken på Vesterbro i København søndag den 13. november, hvor der blev samlet ind til Café Exits arbejde.

Indsatte fra Horserød og Jyderup Fængsler, fængselspræsten i Horserød samt frivillige og ansatte i Café Exit dannede et stort blandet kor, der sang for på salmerne under ledelse af kirkens organist, Lars Bak. Ligeledes hjalp indsatte og tidligere indsatte med at byde velkommen, dele salmebøger ud, læse søndagens tekst og kirkebøn. Under gudstjenesten fortalte Johnny Viktor Pedersen, der er socialkoordinator i Café Exit, om foreningens arbejde med at støtte indsatte og tidligere indsatte.

Apostelkirken var med til at oprette Café Exit for 15 år siden, og der har i de seneste år været tradition for at holde en gudstjeneste, hvor der sættes fokus på foreningens aktiviteter. I hele november måned samler Apostelkirken ind til Café Exits arbejde.